Zöldség – Gyümölcs szállítás éttermekbe

Tisztított gomba szelet

Tisztított édesburgonya szelet

Tisztított karalábé

Tisztított narancs

Éttermi zöldség gyümölcs szállítás

Zöldség-gyümölcs rendelés és szállítás

A rendelésedet minden nap este 8-ig tudod leadni emailben vagy telefonon. Vasárnap kivételével minden nap reggel 6 és délután 3 óra között bármikor kérheted a kiszállítást Budapest és vonzáskörzetében. A friss áru kiszállítását minden esetben a nyitva tartásodhoz igazítjuk, hogy a lehető legkényelmesebb legyen számodra az átvétel.

Garantáljuk neked, hogy minden kiszállított zöldség és gyümölcs mennyisége, pontosan megegyezik a számlán szereplő mennyiséggel. Soha nem élünk vissza a bizalmaddal, és nem tesszük kockára a Gyümölcskirály jó hírnevét. A mennyiség mellett a tökéletes minőséget is garantáljuk számodra, amit szerződés formájában is megerősítünk, így neked semmilyen kockázatot nem kell vállalnod.

Amennyiben megtisztelsz minket a bizalmaddal, és szerződött partnerünkké válsz, egyedi árakkal köszönjük meg neked. Az egyedi árajánlatot előzetes egyeztetést követően állítjuk össze neked.

Biztosítunk éttermed számára egy dedikált területi képviselőt, aki folyamatosan kapcsolatban lesz a beszerzési asszisztenssel vagy séffel, annak érdekében, hogy folyamatosan naprakészek lehessünk az éttermed igényeivel, szokásaival. Ezáltal gördülékenyebb munkakapcsolatot tudunk kiépíteni, ami kifejezetten hasznos lehet például egy új étlap bevezetése során.

Éttermi zöldség gyümölcs szállítás

Zöldség és gyümölcs szállítás szerződött partnereink részére

  • A szerződés minden esetben határozott idejű.
  • A rendelkezésre álló időtartamok igény szerint 3 – 6 – 12 hónap.
  • A szerződésünkben részletesen megtalálhatod a garanciavállalás, és a szerződött szolgáltatások tételes felsorolását.
  • Szerződött partnereink számára utalásos fizetést is biztosítunk, akár havi 1x 8-15 napos határidővel.
  • Igény szerint előre utalás fogadása is biztosított, ami függ az adott Cég pénzügyi osztályától. Rugalmasan kezeljük a számla kiegyenlítését a szerződésben foglaltak alapján.
Éttermi zöldség gyümölcs szállítás
Zöldség és gyümölcs szállítás

Zöldség és gyümölcs szállítás nem szerződött partnereink részére

Amennyiben nem kívánsz szerződni, ugyan úgy rendelkezésedre áll a szerteágazó zöldség és gyümölcs kínálatunk. Ebben az esetben minden kedden, frissített árlistánkból tudsz szemezgetni, amit kérésedre minden héten el is küldünk emailben. Nem szerződött partnerként a készpénzes fizetési módot tudjuk biztosítani számodra. Természetesen a zöldségek és gyümölcsök pontos mennyiségét és kifogástalan minőségét ugyan úgy garantáljuk számodra, mint szerződött partnereink számára.

Amennyiben bármilyen kérdésed, észrevételed felmerült, keress minket bizalommal elérhetőségeinken.

Vendéglátói tapasztalattal, minden Séf örömére.

Szakácsként, séfként a legjobb ételekkel szeretnéd elkápráztatni vendégeidet. A finom fogások alapja pedig nem más, mint a minőségi alapanyag. A konyhádban a folyamatosan pörgés mellett nincs időd arra, hogy ellenőrizd az alapanyagok minőségét, és válogass köztük, de erre nincs is szükség, ha a Gyümölcskirály az éttermi zöldségszállítás és gyümölcsszállítás felelőse. A zöldség-gyümölcs mellett friss fűszernövényekkel, Vecsési savanyúságokkal is hozzájárulhatunk, hogy olyan ételek készüljenek a konyhában, amelyekkel elkápráztathatod vendégeidet.

Garantáljuk neked, hogy csak és kizárólag a legjobb minőségű, hazai és külföldi őstermelőktől származó zöldségek és gyümölcsök szerteágazó kínálatával látjuk el éttermedet. Egész évben biztosított lesz számodra az olyan ritkán fellelhető zöldségek és gyümölcsök beszerzése is, mint a fodros kel, mángold, cukkini virág, színes répák, színes céklák, baby répák, színes retkek, színes paradicsomok.

A zöldség-gyümölcs beszerzés első kézből történik, amivel biztosíthatjuk számodra a legfrissebb, zamatos árut, valamint a legalacsonyabb árakat. Nem csak étterem tulajdonosként juthatsz hozzá a legjobb minőségű zöldségekhez, gyümölcsökhöz. Fordulj hozzánk bizalommal, ha nagykereskedő vagy, köz étkeztető céged van, bolt tulajdonosként vagy zöldségesként tevékenykedsz. Neked is biztosított a zöldségek és gyümölcsök, óriási választéka, rengeteg kiszerelésben.