Óvodai gyümölcsszállítás

Mit biztosítunk az óvodai gyümölcsszállítás során?

Garancia

Garanciát adunk rá, hogy a legjobb minőségű gyümölcsökkel látjuk el az óvodákat, iskolákat. Természetesen a minőség mellett a gyümölcsök mennyiségére is garanciát vállalunk, így neked semmilyen kockázatod nincsen.

Egyedi ajánlatok

Egyedi árajánlatot biztosítunk óvodai csoportonként, de igény szerint az óvodai vezetővel egyeztetve az egész óvoda gyümölcsszállítására is tudunk adni egyedi árat. Az egyedi árakat akkor tudod igényelni, ha szerződésben állunk, amelyet 3 – 6 – 12 hónapos határozott időre tudsz kötni.

Gyermekbarát válogatás

A gyümölcskosarakban található gyümölcsök szerteágazó kombinációja garantálja a változatosságot, amivel a gyerekek folyamatos érkelődése fenntartható.  A változatosan összeállított gyümölcstálakat kérésedre magas szakmai tapasztalattal, szabadon válogatjuk össze, a létszámhoz méreten, a megadott összeglimit szerint. Egyedi megoldások, összeállítások, kérések megvalósításában is keress bátran.

Gazdaságos

A prémium gyümölcsöket gazdaságos egységdobozban kapod meg. A gyümölcstálak összeállítása során, részben követjük az aktuális szezont.

Kockázatmentes

Ha biztosra akarsz menni, akkor kérd DEMO gyümölcstálunkat teljesen INGYEN! Így kockázatmentesen ellenőrizheted a gyümölcsök minőségét és mennyiségét. Biztosítunk, hogy nem csak az első gyümölcsválogatás lesz megnyerő, minden gyümölcstálunk hozza az általad elvárt minőséget.

Felelősségteljes szülőként, óvónőként az egyik legnagyobb kincsed a gyermekek boldogsága, egészsége. Gondoskodni szeretnél a megfelelő, vitamin gazdag étrendről, aminek egyik alapja a rendszeres, minőségi gyümölcsfogyasztás.

Rohanó világunkban viszont egyre kevesebb idő jut arra, hogy folyamatosan friss és változatos gyümölcsökkel biztosíthasd gyermeked számára a megfelelő vitaminokat, ásványi anyagokat és rostokat, de mi megspóroljuk neked az időt, amit a jó minőségű gyümölcsök beszerezésével töltenél.

Friss, tápláló gyümölcstálak, a gyerekek egészségéért!

 

Válogatott, prémium minőségű friss gyümölcsökből álló, változatos gyümölcstálakat készítünk, és szállítunk óvodáknak, iskoláknak. Fontosnak tartjuk, hogy a gyermekek megismerjék a gyümölcsök fajtáit, és hisszük, hogy változatos gyümölcsökkel, folyamatosan fenntartható az érdeklődésük. A változatosság mellett a rendszeres gyümölcsfogyasztást is garantálhatod a gyerekek számára, mivel az óvodákba szállítjuk a gyümölcstálakat, ahol minden nap hozzájuthat a tápláló finomságokhoz.

Ha többet szeretnél megtudni az óvodai gyümölcsszállításról, esetleg árajánlatot szeretnél kérni, nincs más dolgod, mint felvenni velünk a kapcsolatot.

Új megrendelőinknek 20% kedvezmény!

Elérhetőségek

Rendelés felvétel: 00:00 - 24:00

Szállítási idő: 00:00 - 24:00

Kapcsolat