Irodai gyümölcsszállítás cégeknek

Tisztított gomba szelet

Tisztított édesburgonya szelet

Tisztított karalábé

Tisztított narancs

irodai gyümölcsszállítás

Irodai gyümölcsszállítás cégeknek

A friss gyümölcsök mellett az alábbi előnyöket élvezheted, ha tőlünk rendeled a gyümölcsöt irodádba, munkahelyedre:

Ha szeretnéd bevezetni a céges gyümölcsnapot, vagy esetleg a jelenlegi gyümölcsbeszállító cseréjét fontolgatod, akkor neked találtuk ki az ingyenes demó gyümölcskosarunkat. Bizonyosodj meg az általunk kiszállított gyümölcsök minőségéről és mennyiségéről teljesen díjmentesen. Nálunk nem csak az első gyümölcskosár lesz megnyerő, de az első kört mi álljuk!

Szinte észre sem fogod venni, hogy megérkezett a gyümölcsfutár, mivel a megrendelt gyümölcstálakat a végleges fogyasztási helyükre kihelyezzük, legyen az akár a konyha, ebédlő, vagy az iroda egy központi helyisége. Rád csak a friss gyümölcsök elfogyasztása vár majd.

Pár fős irodádban szeretnéd felpörgetni a kollégákat? Semmi gond! Nálunk nincs minimum rendelés, így akár már 2 fős irodádban is élvezheted a zamatos, válogatott gyümölcsök jótékony hatásait

Megkeresésedre 1 órán belül garantáltan válaszolunk, akár komplett árajánlattal, így ha szeretnéd, akkor már másnap kiszállítjuk a gyümölcstáladat a munkahelyedre, ráadásul pontban akkor fog megérkezni a frissítő gyümölcs, amikor szeretnéd. Rugalmasan alkalmazkodunk a nyitvatartási és ebédidődhöz, hogy mindig kéznél legyen a gyümölcs.

Minden gyümölcstál gondosan válogatott, prémium minőségű gyümölcsökből áll. A gyümölcskosarakban található gyümölcsök szerteágazó kombinációja garantálja a változatosságot és vitalitást egész évben. A gyümölcskosarak összeállítása részben követi az aktuális szezont, de ha szeretnéd egyedileg is összeállíthatod kívánságod szerint a gyümölcskosaradat.

A gyümölcskirály filozófiája, hogy a minőségből nem engedünk. Erről meg is bizonyosodhatsz, ha első rendelésed előtt kéred, az INGYENES demó gyümölcskosarunkat. Mi viszont minden kiszállított gyümölcskosárra garanciát vállalunk. Biztosak vagyunk benne, hogy a gyümölcsök minőségével és mennyiségével is egyaránt elégedett leszel, szóval a garancia mondhatni formalitás, de ha mégis bármi kivetnivalót találsz, akkor jelezd, és orvosoljuk.

Szeretnénk kedveskedni neked, aki megtisztel minket bizalmával, és szerződött partnerünké válik, mégpedig egyedi árakkal. Egyedi árajánlatodat kérheted akár már 1 főre bontva is, de kérésedre összeglimitre is tudunk biztosítani számodra egyedi árakat.

Természetesen nem csak szerződött partnerünkként juthatsz hozzá a prémium minőségű gyümölcsökhöz a munkahelyeden. Minden kedden frissített árlistánk rendelkezésedre áll, ami ha szeretnél emailben rendszeresen megkaphatsz. Természetesen a minőségi garancia ebben az esetben is él, csupán apróbb kényelmi funkciókat nem érhetsz el, mint az utalásos fizetés, vagy az időrendi gyümölcsszállítás. A szerződött partnereinknek díjmentesen biztosított Smoothie gép és receptfüzet is elérhető, ha nem szeretnél szerződést kötni, viszont ebben az esetben 4.990 forint + áfa havidíjért tudod bérelni.

friss gyümölcsök az irodádban
Szerződéses gyümölcs kiszállítás

Szerződéses gyümölcs kiszállítás cégeknek

Szerződött partnereink az alábbi előnyöket, kedvezményeket élvezhetik:

  • A szerződés minden esetben határozott idejű.
  • A rendelkezésre álló időtartamok igény szerint 3 – 6 – 12 hónap.
  • A szerződésünkben részletesen megtalálható a garanciavállalás, és a szerződött szolgáltatások tételes felsorolása.
  • Szerződött partnereink számára utalásos fizetést is biztosítunk, akár havi 1x 8-15 napos határidővel.
  • Igény szerint előre utalás fogadása is biztosított, ami függ az adott Cég pénzügyi osztályától. Rugalmasan kezeljük a számla kiegyenlítését a szerződésben foglaltak alapján.
  • Szerződött partnereink jogosultak egy Smoothie és narancsfacsaró gépre, valamint egy receptfüzetre, teljesen díjmentesen.
  • A gépek szervizelése szintén ingyenes, meghibásodás esetén másnapra kicseréljük a gépet!
  • A gyümölcsök kiszállítását időrendi kéréshez igazíjuk!

Ha szeretnéd már holnap élvezni munkahelyeden a válogatott, minőségi gyümölcsök jótékony hatásait, akkor nincs más dolgod, mint felvenni velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken.

A HR barát irodai gyümölcsszállító!

Töltődj fel minden nap friss gyümölcsökkel az irodádban!

A napod nagy részét a munkahelyeden töltöd. Minden bizonnyal itt ér a legnagyobb stressz hatás, itt használod legtöbbet a kreativitásodat, így a munkád során folyamatosan meríted szervezeted készleteit. Rohanó világunkban, a folyamatos teljesítménykényszer nyomása alatt alig marad időd magadra, és az egészséges táplálkozásra munkaidő alatt.

Az ebédszünetben gyorsan harapsz valamit, és már folytatod is a feladatodat. Az étrend kiegészítő tabletták rengetege között pedig elveszik a legértékesebb, legegészségesebb munka közbeni nassolni való, a gyümölcs.

A rendszeres gyümölcsfogyasztás megannyi jótékony hatásának köszönhetően nagyban javulhat munkád során a koncentráció készséged, a kreativitásod, munkamorálod, hangulatod. Sokkal energikusabbnak érzed majd magadat, ha napközben folyamatosan visszatöltöd az elveszett energiát, friss, zamatos és ínycsiklandozó gyümölcsök formájában.

Gondolj csak bele, a sok tablettával ellentétben egy ízletes gyümölcs felüdít, a cukortartalmának köszönhetően nem leszel már délben fáradt, a rágással serkented az agyi keringésedet, nem leszel szellemileg kimerült, a vitaminok pedig páncélként erősítik az immunrendszeredet.

Képzeld el, hogy minden nap egy gondosan, prémium minőségű gyümölcsökből összeválogatott gyümölcstál várna az irodában. Nem kell bajlódnod a gyümölcsök beszerzésével, nem kell kitalálnod a gyümölcs kompozíciót. Neked csupán egy dolgod lenne, hogy szemezgess a jobbnál jobb, üdítő gyümölcsök közül. Jól hangzik, ugye?

Céges gyümölcsszállítás küldetése a munkahelyi egészségmegőrzés mellett a gyümölcsök népszerűsítése, akár divatos Smoothie formájában. Cégvezetőként tisztában vagy vele, hogy a dolgozó ember a vállalatod egyik legnagyobb mozgató rugója. A friss gyümölcs Cégednek és a munkatársaidnak pedig olyan, mintha ezt a mozgató rugót folyamatosan megolajoznád, a hatékonyabb működés érdekében.