Tisztított zöldség

Tisztított burgonya

Tisztított sárgarépa kocka

Tisztított vöröshagyma

Tisztított lilahagyma kocka

Konyhakész, tisztított zöldségek és gyümölcsök

Gondot jelent a zöldségek feldolgozása? Túl sok időt pazarolsz az alapanyagok előkészítésére?

Amennyiben nem rendelkezel zöldségfeldolgozó részleggel, de friss, minőségi alapanyagokkal szeretnél dolgozni, próbáld ki vegyszermentes, konyhakész zöldség-gyümölcs kínálatunkat.

Mit nyerhetsz a konyhakész zöldségekkel?

Időt, amit az alapanyagok tisztításával, feldolgozásával
Kényelmet, mivel nem keletkezik kidobott áru, ami a pucolással járna
Minőséget, mivel semmilyen vegyszerrel sincs kezelve a zöldség, gyümölcs
Frissességet, hiszen miden megrendelést a szállítás előtt készítünk el, frissen pucolva
Garanciát, amit minden vákuumcsomagolásra vállalunk 48 óráig

 

Kiknek lehet ideális választás konyhakész zöldséget rendelni?

Olyan vendéglátó egységek számára, amelyek nem rendelkeznek zöldség-gyümölcs feldolgozó helyiséggel, vagy akik számára kihívást jelent az alapanyagok feldolgozása, és az ezzel járó hulladék tárolása.

Emellett olyan kényes, nehezen beszerezhető zöldségek tisztítását és feldolgozását is megoldjuk helyetted, mint például a különféle gombafajták.

 

Miért válassz vegyszermentes zöldségeket?

Azok a burgonyák, amelyeket vegyszerekkel kezeltek, egy kérget kapnak. Ezáltal az alapanyag főzés, sütés közben jóval nehezebben készül el, megnövelve az ütemezett főzési időt.
Ezzel szemben a vegyszermentes feldolgozással készült konyhakész burgonyák gyorsabban elkészülnek, így könnyebbé, kiszámíthatóbbá válik a főzés folyamata.

Hogy tudom leadni a rendelésemet?

A rendelésed telefonon, valamint a fentebb található rendelési felületen tudod leadni.

Hová szállítanak?

Alapvetően Budapest területén belül szállítunk, de tervezzük a Budapest határában élők számára is elérhetővé tenni a kiszállítást. Ebben az esetben viszont nem tudjuk garantálni másnapra a szállítást. A kiszállítás várható idejéről minden esetben előre, telefonon értesítünk, még a kiszállítás napját megelőzően.

Mikor kapom meg a rendelésemet?

Amennyiben a rendelésedet 17 óráig leadod, másnapra kiszállítjuk. Ha 17 óra után adod le a rendelésedet, akkor a következő nap után tudjuk kiszállítani az árut.

Vasárnap kivételével minden nap szállítunk, 9 és 18 óra között. Pontos kiszállási időt nem tudunk garantálni, de a futárunk az érkezés előtt fél órával telefonál.

Hogyan tudok fizetni?

A készpénzes fizetés mellett bankkártyával is tudsz fizetni.

(A bankkártyás fizetési igényt a rendelés leadásánál jelezni kell.)

Mennyibe kerül a kiszállítás?

A kiszállítást minimum 5.000 forint értékű rendelés esetén tudod igénybe venni. Amennyiben a rendelésed értéke nem éri el a 10.000 forintot, a kiszállítás díja 1.000 forint. 10.000 forint feletti rendelések esetében a kiszállítás ingyenes!