Óvodai gyümölcsszállítás

Tisztított gomba szelet

Tisztított édesburgonya szelet

Tisztított karalábé

Tisztított narancs

óvodai gyümölcsszállítás

Mit biztosítunk az óvodai gyümölcsszállítás során?

Garanciát adunk rá, hogy a legjobb minőségű gyümölcsökkel látjuk el az óvodákat, iskolákat. Természetesen a minőség mellett a gyümölcsök mennyiségére is garanciát vállalunk, így neked semmilyen kockázatod nincsen.

Egyedi árajánlatot biztosítunk óvodai csoportonként, de igény szerint az óvodai vezetővel egyeztetve az egész óvoda gyümölcsszállítására is tudunk adni egyedi árat. Az egyedi árakat akkor tudod igényelni, ha szerződésben állunk, amelyet 3 – 6 – 12 hónapos határozott időre tudsz kötni.

A gyümölcskosarakban található gyümölcsök szerteágazó kombinációja garantálja a változatosságot, amivel a gyerekek folyamatos érkelődése fenntartható.  A változatosan összeállított gyümölcstálakat kérésedre magas szakmai tapasztalattal, szabadon válogatjuk össze, a létszámhoz méreten, a megadott összeglimit szerint. Egyedi megoldások, összeállítások, kérések megvalósításában is keress bátran.

óvódai gyümölcsszállítás

Felelősségteljes szülőként, óvónőként az egyik legnagyobb kincsed a gyermekek boldogsága, egészsége. Gondoskodni szeretnél a megfelelő, vitamin gazdag étrendről, aminek egyik alapja a rendszeres, minőségi gyümölcsfogyasztás.

Rohanó világunkban viszont egyre kevesebb idő jut arra, hogy folyamatosan friss és változatos gyümölcsökkel biztosíthasd gyermeked számára a megfelelő vitaminokat, ásványi anyagokat és rostokat, de mi megspóroljuk neked az időt, amit a jó minőségű gyümölcsök beszerezésével töltenél.

 

óvódai gyümölcsszállítás

Friss, tápláló gyümölcstálak, a gyerekek egészségéért!

Válogatott, prémium minőségű friss gyümölcsökből álló, változatos gyümölcstálakat készítünk, és szállítunk óvodáknak, iskoláknak. Fontosnak tartjuk, hogy a gyermekek megismerjék a gyümölcsök fajtáit, és hisszük, hogy változatos gyümölcsökkel, folyamatosan fenntartható az érdeklődésük. A változatosság mellett a rendszeres gyümölcsfogyasztást is garantálhatod a gyerekek számára, mivel az óvodákba szállítjuk a gyümölcstálakat, ahol minden nap hozzájuthat a tápláló finomságokhoz.

Ha többet szeretnél megtudni az óvodai gyümölcsszállításról, esetleg árajánlatot szeretnél kérni, nincs más dolgod, mint felvenni velünk a kapcsolatot.