Egyéb kategóriaZöldség és gyümölcs házhozszállítás

Zöldség és gyümölcs házhozszállítás

Hogyan rendelhetsz, és milyen kínálatból?

A rendelésedet emailben, vagy telefonon tudod leadni. A rendelkezésre álló zöldség és gyümölcs árlistát ide kattintva éred el. A minimum rendelés 5.000 forint, legalább 10.000 forint értékű megrendelés esetén megspórolhatod az 1.000 forintos kiszállítási díjat!

Akár már holnapra megkaphatod a rendelésedet, ha ma 18:00-ig leadod!

Kiszállítási időszak Hétfő – Szombat

Bármilyen további kérdésed lenne, keress minket elérhetőségeinken emailben, vagy telefonon.

Telefonszám:
+36205054522
+36202995690

Email cím:
rendeles@gyumolcskiraly.hu

Zöldségek és gyümölcsök a vitaminok megfelelő lebomlása érdekében

A Koronavírus által rengetegen kényszerültek otthoni munkavégzésre. Ebben a járványokkal sújtott időszakban kiemelten fontos az immunrendszer megfelelő támogatása, mi pedig szeretnénk segíteni abban, hogy mindenki hozzájuthasson a WHO által javasolt napi minimum 400 gramm,vagy akár több zöldséghez és gyümölcshöz, ezzel is segítve az immunrendszert.

Azt sokan tudják, hogy az immunrendszerünk pajzsként védi szervezetünket a vírusoktól, baktériumoktól, azt viszont már kevesebben, hogy az immunrendszerünk 70%-a bélrendszerünkben található.

A bélrendszerünkben bontjuk le a táplálékot, és itt szívjuk fel tápanyagokat, vitaminokat. Amennyiben a bélrendszerünk működése nem megfelelő a helytelen táplálkozás, vagy a rossz minőségű ételek fogyasztása miatt, akkor a tápanyagfelszívódás sem lesz megfelelő, ezáltal a szervezetünkbe nem épül be minden szükséges vitamin.

Éppen ezért az immunrendszer megerősítésének első lépése a bélrendszerünk működésének helyreállítása, ezt pedig megfelelő minőségű és mennyiségű, válogatott zöldségek és gyümölcsök fogyasztásával tudjuk elérni.

Bár időbe telik, mire szervezetünk eléri a megfelelő tápanyag beépülést, de sose késő elkezdeni a helyes táplálkozást, főleg most, amikor kimondottan fontos a zöldség, gyümölcs fogyasztás!

Bármilyen további kérdésed lenne, keress minket elérhetőségeinken emailben, vagy telefonon.